Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-05-2017 10:57:17

SabrinaJohnston(e)
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-05-2017
Messages: 3

nike air max 90 current moire for sale

ÿþNa een voorvertoning van nike air max 90 current moire for sale de Nike Hyperdunk 2015 ooit terug te hebben, hebben we nu nog een paar foto's bij twee kleurenschema's die later dit jaar vrijkomen. De Nike Hyperdunk 2015 heeft al gemengde reviews ontvangen op basis van hoe ze eruit zien. Een ding is zeker, ze komen met de nieuwste technologie van Nike. Met versterkte flywire en Hyperfuse door de bovenkant. Met behulp van een zwart / goud en grijs / heet lava thema, zijn we er zeker van dat er een lange lijst van kleurwegen zal worden vrijgegeven. U kunt een paar foto's van de 2015 Nike Hyperdunk hieronder zien en nogmaals informatie lekt, we zullen ervoor zorgen dat u u bijwerkt.

De derde Nike Sock Dart wordt voorgesteld door NikeLab en werd voor het eerst gezien door P.J. Tucker is los van de zomercollectie en komt in de heldere schaduw van volt. De Volt Nike Sock Dart voltooit waarschijnlijk de serie, althans volgens het eerder geziene beeld van Tucker. Met volt door de bovenste en de Swoosh. Wit landt op de middelzool en de hak, terwijl er weer een transparante nike air max 90 current moire outlet midfootband wordt gebruikt. De binnenzolen worden een beetje feestelijker en gebruiken een grafiek van een van de oudere Nike-dozen. Er is geen release datum voor de Nike Sock Dart Volt, maar ze moeten de NikeLab locaties in de komende weken lanceren.

We hebben ons eerlijk deel van de afbeeldingen gezien op de Nike Air Foamposite One Gone Fishing, maar we hebben de nike air max 90 current moire black verpakking tot op heden nog niet gezien. Terwijl ze zijn voorzien van een Nike Sportswear box, zal het merk ook een visnet tas gebruiken. Nike heeft nog niet naar voren gekomen en de ware betekenis achter de Gone Fishing Nike Foamposite One aangekondigd, maar ze kunnen correleren met teams die uit de playoffs worden uitgeschakeld. Met behulp van een iriserende bovenste, zwarte accenten en meerdere verwijzingen naar de visserij. De Nike Foamposite Gone Fishing zal op 20 juni 2015 vrijlaten en zal retailen op $ 250. Als je niet wilt wachten, kun je nu een paar op eBay pakken.

Nadat u een voetversie hebt laten zien en een paar foto's van de Nike SB Dunk Low Air Mag, hebben we eindelijk een gedetailleerde nike air max 90 current moire blik voor u en een goed nieuws. Terwijl de meeste van ons de Nike Air Mag niet hebben gekregen, want we kunnen ons voorstellen hoe beperkt ze zullen zijn, Nike doet een goede job die de Dunk SB Low biedt die het meest zou moeten voldoen. Met behulp van wolfgrijs door de bovenkant, terwijl wit de swoosh, tussenzool en veters treft. Licht retro ook bekend als teal is gespikkeld doorheen, maar slaat solide op de zool. De binnenzolen zullen ook deel uitmaken van het zwaaibord van Back to the Future II. Het goede nieuws is dat Europese winkels zoals Caliroots nu de Air Mag Nike Dunk SB Low verkopen, wat betekent dat een Amerikaanse versie niet ver is.

Niet lang geleden lanceerde Nike de Air Max2 CB 94, die door Charles Barkley in een Olympisch kleurenschema werd gedragen. De schoenen duurden niet lang op planken en binnen enkele dagen werden online uitverkocht. Een ander paar begint nu te raken retailers die een levensstijlbenadering aannemen. De nieuwe Nike Air Max2 CB 94 is voorzien van denim langs de riemen die hen de ultieme levensstijlbehandeling geven. Voor de basis zelf gebruiken ze suede materiaal. Gekleed in een zwart en brons kleurenschema, worden minimale hits van wit gezien door middel van de middelzool en branding. De Denim Nike Air Max2 CB 94 is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Foot Locker locaties, waarmee u kunt vinden waar u hun Loc Locator gebruikt.

Nike heeft nog een beetje iets extra toegevoegd aan de Air Force 1, nu zullen de schoenen een middelzool gebruiken die vergelijkbaar is met de Air Max lijn. Nu wordt nike air max 90 essential dames de Air Force 1 Elite genoemd, we hebben een druppel met een textiel boven gezien. De nieuwste toevoeging zorgt ervoor dat het schoon staat als wit ijs. De White Ice Nike Air Force 1 Elite is gekleed met een witte boven- en middenzool. De buitenzool en de zool zijn voorzien van een doorschijnende blauwe tint. Terwijl het leer een goed gedeelte van de bovenkant vormt, wordt maas op de tong en de panelen gebruikt. Vanaf nu begint de Nike Air Force 1 Elite White Ice internationaal op Nike Sportswear-accounts te verschijnen, maar moet binnen enkele maanden in de staten vallen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums