Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 29-12-2017 04:06:11

BaldwinThomas
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-12-2017
Messages: 3

nike air force

Nike Sock Dart er normalt ikke en model, der nike air force kommer til at tænke på, når man tænker på sneakers, du kan bære i regnen, og selvom disse to dristige farvelægninger synes at være bedre egnet til forår / sommer, bliver de faktisk lavet med vandafvisende øverst. Vi har set dette gjort på modellen før, men disse seneste udgivelser skiller sig ud på grund af de dristige nuancer, der bruges på oversiden. Kommer i Max Orange og Paramount Blue, er skoens øverste udført af en vejrbestandig syntetisk overlejring. At bryde op i tonal look er Wolf Grey og Black accenter noteret på ankel krave / hæl / tungen regionen. Gennemførelsen af udseendet er den hvide mellemsål og sort ozol kombination. Er du fan af dette look? Du kan nu finde disse internationalt, mens en stateside-udgivelse vises nært forestående.

Bare en lille påmindelse til de af jer, der har holdt øje med udgivelsen af NikeLab Air Zoom Spirimic. Planlagt til at falde i morgen, i dag tager vi et kig på alle de tre nike sb farvelægninger, du får at vælge imellem. Når du vælger Loyal Blue, Bamboo eller Team Red, kommer hybridmodellen til at få en premium finish med NikeLab. Skoen er bygget ud af et tonal åndbart net og nubuck øvre. For de af jer, der ikke ved, er modelens øvre inspireret af 2000-seismikken, og den hvide fuldlængde-enhed er lånt fra Spiridon. Er nike roshe run du fan af modellen? Hvis ja, hvilket par har du planer om at hente. Alle tre par udgives i morgen (1/26) til detailprisen på $ 200.

Mens denne farvevej af Nike Air Huarache har udgivet tidligere, er denne variation i det væsentlige lidt anderledes for det nye år. Ved at have en tekstil / neopren sammensætning, draperet i den definitive nuance af ulv grå, er den undertonede tone også udnyttet til sine læder overlays for at skabe en ren, monokromatisk profil. En mørkere grå nuance påføres tungen branding, underskrift gummi hæl bur og ydersål for en subtil kontrast, mens en skarp hvid mellemsål enhed hætter af det tidløse design helt og holdent. Du kan købe dette par nike air presto hos udvalgte Nike-forhandlere i udlandet nu, mens en stateside-udgivelse er overhængende.

Bortset fra den bemærkelsesværdige Nike Kyrie 3 Samurai er denne kommende hypercobaltudgave faktisk noteret som en hyldest til Kyrie Irving s alma mater Duke University. Dubbelt Broderskab, Kyrie Irving kredser meget af hans succes og basketball viden med sin tid på universitetet og til Coach K., selv da han kun spillede i 11 spil for Duke. Sneaker s colorway tager tegn fra universitetets underskriftspalet med hvid dominerer sin øvre, efterfulgt af blå accenter fremtrædende på den indre foring og ydersål enhed, der udpeger den overordnede profil. Glossy black swooshes fremhæver yderligere dens design, mens pops af lyse crimson også vises på ydersålen. Retur for $ 120, vælg Nike forhandlere landsdækkende som Finishline har paret frigive denne fredag den 27. januar, mens mere tilgængelighed er fastsat til 1. februar.

Nike Lunar Magista 2 Flyknit vender tilbage igen, og denne gang omkring den fodboldinspirerede silhuet lavede en tonal Olive Upper. Koblet Nike Lunar Magista 2 Flyknit Cargo Khaki, lad os få et første kig på skoen. Nike Lunar Magista 2 Flyknit Cargo Khaki holder tingene super enkle, da skoen s Flyknit øverste er klædt i en Cargo Khaki farveway. Tonens udseende strækker sig på snørebånd, foring, branding og læderet placeret i hælområdet. Oprettelse af kontrast er den hvide Lunarlon sål enhed. Intet ord endnu, når disse vil slippe statsside, men du kan nu finde et par hos udvalgte internationale forhandlere. Er du fan af denne farveway?

Livsstilsbilleder af den kommende Nike Flyknit nike tn Racer University Red er udstillet, da det er planlagt at lave sin debut denne uge. Ikke mindst en hyldest til kinesisk nytår (28. januar) og årets rooster sneaker s æstetik er faktisk ildhane -inspireret med sin pulserende universitetsrøde og dybe crimson-finish på tværs af den indviklede strikkede overdel. Tonale sorte accenter spiste videre på tungen, indersiden og swooshes, mens en 3M reflekterende pull-fane placeres på hælen. Endelig hætter en sort og hvid sål enhed ud af den slanke sammensætning. Prisen på $ 150 kan du købe dette standout-par hos udvalgte http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-000akp.jpg Nike-forhandlere verden over fra fredag den 27. januar.

Hors ligne

 

Pied de page des forums